Haemme palvelukseemme tuotannon työntekijöitä

12.11.2021

Haemme palvelukseemme

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Vahvistaaksemme organisaatiotamme ja pitkäaikaisten työntekijöidemme eläköityessä, yhtiössämme on avoimia työtehtäviä sekä sahatavaran valmistusprosessissa että sahatavaran jatkojalostustoiminnoissa.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia työtehtäviä tuotannon eri prosessivaiheissa.

Odotamme, että olet motivoitunut ja tiimityöskentelyyn kykenevä henkilö, joka pyrkii poikkeuksetta olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, aitoa innostusta oppia uutta sekä halua kasvaa tuotannon moniosaajaksi, johon olemme valmiita sinua myös kouluttamaan.

Aikaisempi työkokemus teollisuudesta, toimialamme tuotantotehtävistä tai toimialaan liittyvä koulutus on hakijalle etu. Merkitsevää on positiivinen asenne, oppimisen halu sekä kiinnostus puutuoteteollisuuden parissa toimimiseen, nykyaikaisessa toimintaympäristössä ja kestävämpää huomista rakentavassa vakavaraisessa perheyhtiössä.

Tehtävään valittavilta odotamme valmiutta arkipäivinä tapahtuvaan vuorotyöskentelyyn sekä halua sitoutua työpaikkaan pidemmäksi aikaa.

Lähetä työhakemuksesi 28.11.2021 mennessä osoitteella rekrytointi@luviansaha.fi

Lisätietoja avoinna olevista tuotannon työntekijän työtehtävistä antaa Mikko Heini (puhelin 044 704 6325) arkipäivisin klo 15.00 – 16.00.