Puu vie pitkälle

Jatkuva kehittäminen ja uudet ajatukset lähtevät aina ihmisistä. Luvian Saha on työntekijöitään arvostava vakavarainen yhtiö, joka on samaan aikaan kestävämpää huomista rakentava kansainvälinen yritys. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. 

Metsäala – täynnä mahdollisuuksia

Jätä hakemus
Metsäalalla on tulevaisuus

Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Meitä yhdistää korkea osaaminen, laatu ja vastuullisuus: sahateollisuus on avainasemassa vähähiilisen yhteiskunnan rakentamisessa.

Metsiin sitoutunut hiili jatkaa kiertoaan sahatavarassa ja jalostetuotteissa jopa satoja vuosia. Puurakentaminen perustuu sahateollisuuden tuotteisiin. Toimiala on vähäpäästöinen ja sen tuotteet ovat hiilitaseeltaan erittäin kilpailukykyisiä.

Vakavarainen työnantaja

Niin kuin arvostamme metsää, asiakkaita ja sidosryhmiämme – niin samalla tavalla arvostamme työntekijöitämme. Vakavaraisena yrityksenä, vastuullisena toimijana ja työnantajana periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstä huolehtimisen.

Meitä yhdistää korkea osaaminen, tasa-arvoisuus, työturvallisuus, oikeudenmukaisuus, laatu ja vastuullisuus: Sahateollisuus on avainasemassa vähähiilisen yhteiskunnan rakentamisessa.

Tervetuloa joukkoomme!