Kaiken maailman puutavaraa suunnitellusti

Meidät tunnetaan maailmalla. Hallitsemme korkealuokkaisten puutuotteiden valmistamisen monipuolisesti. Suunnitelmallisuus on ollut liiketoimintamme perustana yli 40 vuoden ajan. Halumme välittää asiakkaistamme, yhdistettynä ammattitaitoomme, tekee meistä pidetyn ja pitkäkestoisen kumppanin.

Kunnioitusta asiakkaan tarpeita kohtaan

Teollisuus ja jälleenmyyjät
Korkealuokkaiset puutuotteemme

Myymme tarkkaan valikoiduista raaka-aineista valmistettua kuusi- ja mäntysahatavaraa ja höylätuotteita, puuvalmiina sekä eri tavoin pintakäsiteltyinä viidelle eri mantereelle. Asiakkaitamme ovat jälleenmyyjät sekä erilaiset puutuoteteollisuuden toimijat.

Toiminta laadun takana

Nykyaikainen tuotantolaitteistomme sekä ammattitaitoinen henkilöstömme takaa laadukkaan raaka-aineen jalostamisen ensiluokkaisiksi lopputuotteiksi energiatehokkaasti, turvallisesti ja raaka-ainetta kunnioittaen – hyödynnämme raaka-aineestamme 100 %. Toimintamme suunnitelmallinen kehittäminen investointien avulla, varmistaa kilpailukykymme jatkuvuuden myös tulevaisuudessa. Arvomme ohjaavat toimintaamme laadun takana.

Korkealaatuisia jalosteita

Oman puuraaka-aineen hankinnan ansiosta palvelumme on joustavaa, monipuolista, nopeaa ja tuotteemme ovat aina korkealaatuisia. Valikoimamme on monipuolinen jalostetuotteissa: tuotteitamme on saatavana niin puuvalmiina kuin pintakäsiteltyinäkin. Jos olet jälleenmyyjä tai teollinen toimija, kysy lisätietoja myynniltämme.

Ota yhteyttä