Haemme palvelukseemme tuotannon työntekijöitä ja mekaanisen kunnossapidon asentajaa

02.01.2023

Haemme palvelukseemme

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia työtehtäviä tuotannon eri prosessivaiheissa. Avoimia työtehtäviä yhtiössämme on sekä sahatavaran valmistusprosessissa että sahatavaran jatkojalostustoiminnoissa.

Odotamme, että olet motivoitunut ja tiimityöskentelyyn kykenevä henkilö, joka pyrkii poikkeuksetta olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, aitoa innostusta oppia uutta sekä halua kasvaa tuotannon moniosaajaksi, johon olemme valmiita sinua myös kouluttamaan.

Aikaisempi työkokemus teollisuudesta, toimialamme tuotantotehtävistä tai toimialaan liittyvä koulutus on hakijalle etu. Merkitsevää on positiivinen asenne, oppimisen halu sekä kiinnostus puutuoteteollisuuden parissa toimimiseen, nykyaikaisessa toimintaympäristössä ja kestävämpää huomista rakentavassa vakavaraisessa yhtiössä.

Tehtävään valittavilta odotamme valmiutta arkipäivinä tapahtuvaan vuorotyöskentelyyn sekä halua sitoutua työpaikkaan pidemmäksi aikaa.

Lähetä työhakemuksesi 18.01.2023 mennessä osoitteella rekrytointi@luviansaha.fi

Lisätietoja avoinna olevista tuotannon työntekijän työtehtävistä antaa Mikko Heini (puhelin 020 799 1193) tiistaina 10.01.2023 klo 14.00 – 16.30 sekä tiistaina 17.01.2022 klo 14.00-16.30 välisenä aikana.

Haemme palvelukseemme

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON ASENTAJAA

Mekaanisen kunnossapidon asentajalta odotamme, että sinulla on työkokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä teollisuudessa, omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen, olet innovatiivinen, motivoitunut ja tiimityöskentelyyn kykenevä henkilö, joka pyrkii poikkeuksetta olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, aitoa innostusta kehittää osaamistasi ja hyödyntää sitä työssäsi.

Tehtävään valittavalta odotamme valmiutta arkipäivinä tapahtuvaan vuorotyöskentelyyn.

Aikaisempi työkokemus toimialaltamme sekä koneistustaidot luetaan hakijalle eduksi. Merkitsevää on asenne, oppimisen halu sekä kiinnostus puutuoteteollisuuden parissa toimimiseen.

Lähetä työhakemuksesi 18.01.2023 mennessä osoitteella rekrytointi@luviansaha.fi

Lisätietoja avoinna olevista mekaanisen kunnossapidon asentajan työtehtävistä antaa kunnossapitopäällikkö Timo Arola (puhelin 020 779 1184).