Haemme palvelukseemme tuotannon työntekijöitä (tehtävät täytetty)

05.04.2023

Haemme palvelukseemme

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia työtehtäviä tuotannon eri prosessivaiheissa. Avoimia työtehtäviä yhtiössämme on sekä sahatavaran valmistusprosessissa että sahatavaran jatkojalostustoiminnoissa.

Odotamme, että olet motivoitunut ja tiimityöskentelyyn kykenevä henkilö, joka pyrkii poikkeuksetta olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, aitoa innostusta oppia uutta sekä halua kasvaa tuotannon moniosaajaksi, johon olemme valmiita sinua myös kouluttamaan.

Aikaisempi työkokemus teollisuudesta, toimialamme tuotantotehtävistä tai toimialaan liittyvä koulutus on hakijalle etu. Merkitsevää on positiivinen asenne, oppimisen halu sekä kiinnostus puutuoteteollisuuden parissa toimimiseen, nykyaikaisessa toimintaympäristössä ja kestävämpää huomista rakentavassa vakavaraisessa yhtiössä.

Tehtävään valittavilta odotamme valmiutta arkipäivinä tapahtuvaan vuorotyöskentelyyn sekä halua sitoutua työpaikkaan pidemmäksi aikaa.

Lähetä työhakemuksesi 30.04.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@luviansaha.fi

Lisätietoja avoinna olevista tuotannon työntekijän työtehtävistä antaa Mikko Heini (puhelin

044 7046325) tiistaisin 11.04.2023, 18.04.2023 sekä 25.04.2023 klo 14.00 – 16.30.

Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista sahatavaran ja jatkojalosteiden tuottajista. Ketteränä ja luotettavana toimijana pyrimme olemaan edelläkävijöitä ja esikuvia koko toimialalle.

Liikevaihtomme on yli 110 M€ ja henkilökuntaa yhtiössämme on 130. Viennin osuus toiminnastamme on 85 prosenttia, sen kohdistuessa 34 eri maahan. Toiminnastamme lisätietoa www.luviansaha.fi