Haemme palvelukseemme laskuttajaa

08.03.2023

Laskuttaja

Luvian Saha Oy hakee palvelukseensa laskuttajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • laskutus
  • myyntireskontra
  • laivausohjeiden laatiminen
  • vientidokumenttien laatiminen
  • muut talous- ja myyntitoimintoja tukevat tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, aktiivista ja positiivista otetta työskentelyyn. Sinulla on hyvät organisointitaidot, asiakaspalvelu­henkisyyttä ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle mielekkään ja vakaan työn nykyaikaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä kestävämpää huomista rakentavassa vakavaraisessa yhtiössä. Saat tehtävään perehdytyksen sekä koko tiimin tuen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja olet valmis sitoutumaan Luvian Sahan kasvutarinaan, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 Pirita Haapanen, p. 010 2306 532 ja Maarit Syrjä, p. 010 2306 531.

Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista sahatavaran ja jatkojalosteiden tuottajista. Yhtiö tuottaa vuosittain 315 000 m3 sahatavaraa sekä 50 000 m3 jalostetuotteita. Liikevaihtomme on yli 100 M€ ja henkilökuntaa yhtiössämme on 125. Viennin osuus toiminnastamme on 85 prosenttia, sen kohdistuessa 32 eri maahan. Toimipisteemme sijaitsee Luvialla.

Toiminnastamme lisätietoa www.luviansaha.fi