Haemme palvelukseemme hankintaesimiestä (paikka täytetty)

17.01.2024

HANKINTAESIMIES

Hankintaesimies vastaa toimialueellaan yksityismetsien puun ostosta ja leimikkovarannosta. Odotamme, että sinulla on kokemusta ja näyttöjä pitkäjänteisestä teollisuuden puunhankinnasta, metsäalan koulutusta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä itsenäiseen, oma-aloitteelliseen työskentelyyn. Etsimme osaavaa puukaupan ammattilaista sekä yhteistyökykyistä ja rehtiä tiimipelaajaa. Tehtävässä raportoit yhtiömme metsäjohtajalle.

Hankinta-alueesi sijoittuu joko alueelle Merikarvia – Siikainen – Pomarkku – Noormarkku lähialueineen tai alueelle Mynämäki – Pöytyä – Aura lähialueineen. Lopullinen hankinta-alue tarkentuu hakuprosessin aikana.

Tarjoamme mielenkiintoista ja monipuolista työtä, modernit työkalut, kehittämishaluisen työyhteisön sekä tehtävän vaativuutta vastaavan palkkauksen. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Paikka tehtävään täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitamme hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Juho Honkela p. 020 779 1158 Hakemukset ansioluetteloineen 04.02.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen: rekrytointi@luviansaha.fi

Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista sahatavaran ja jatkojalosteiden tuottajista. Liikevaihtomme on noin 100 M€. Vuosittainen puun hankintamäärämme on noin 900 000 m³. Tuotannostamme 85 % menee vientiin 34 eri maahan. Henkilöstömme määrä on 130 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsee Luvialla.

Toiminnastamme lisätietoa osoitteessa: luviansaha.fi

.