Haemme Luvian Sahalle TUOTANTO- ja KEHITYSINSINÖÖRIÄ vahvistamaan toimintaamme (tehtävä täytetty)

15.04.2021

Oletko sinä etsimämme puutuoteteollisuuden tulevaisuuden ammattilainen?

Haemme Luvian Sahalle TUOTANTO- ja KEHITYSINSINÖÖRIÄ vahvistamaan toimintaamme

Tuotanto- ja kehitysinsinöörinä pääset mukaan osallistumaan monipuolisesti sekä tuotantoprosessiemme että muun toimintamme kehittämiseen, yhdessä ammattitaitoisen organisaatiomme kanssa. Turvallisuusasiat ovat meille tärkeitä toiminnassamme, johon osaltaan odotamme tuotanto- ja kehitysinsinööriltä vahvaa ja aktiivista työpanosta. Tehtävässä tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä erityisesti tuotannon esimiestemme sekä tuotannonsuunnittelumme kanssa, heidän varahenkilönään samalla toimien, johon sinut olemme valmiita suunnitelmallisesti perehdyttämään ja kouluttamaan heti alkuvaiheessa.

Tehtävässä kehittyminen ja siinä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi puutekniikan insinööri tai vastaava) sekä erityisesti halua ja positiivista asennetta kehittyä monipuolisissa tehtävissä saha- ja jalosteteollisuuden parissa. Voit olla vastavalmistunut, opintojen loppuvaiheessa tai kerryttänyt jo osaamista vastaavista tehtävistä mekaanisen metsäteollisuuden parista, jota suuresti arvostamme. Odotamme, että toimintatavoiltasi olet systemaattinen, analyyttinen sekä tavoitehakuinen tiimipelaaja, mutta samalla tarvittaessa joustava muuttuvien tilanteiden ja tarpeiden äärellä.

Tarjoamme vakituisen työn vakavaraisessa sekä tasaisesti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Tehtävässä sinulle tarjotaan mahdollisuus ammattitaidon monipuoliseen kehittämiseen mielenkiintoisella tulevaisuuden alalla. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Tehtävästä lisätietoja saat tulevalta esimieheltäsi, tuotantojohtaja Mauri Korpelalta tiistaisin ja torstaisin klo 15.30 – 16.30 GSM 0500 712 175

Lähetä työhakemuksesi 12.05.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@luviansaha.fi


Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista yksityisistä sahatavaran ja sahatavaran jatkojalosteiden tuottajista. Liikevaihtomme on noin 90 MEUR. Vuosittainen puun hankintamäärämme on noin 800 000 m3. Tuotannostamme 85 % menee vientiin 32 eri maahan – henkilöstömme määrä on 125 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsee Luvialla. Lisätietoja yhtiömme toiminnasta www.luviansaha.fi