Om oss  ›  Aktuellt

SKOGSAVDELNINGENS SERVICE STÄRKS YTTERLIGARE

14.01.2021

Då vår verksamhet växer och samtidigt som vår nuvarande organisation för virkesanskaffning stärks har Charles Westberg och Juho Laurila börjat sitt arbete som nya inköpschefer vid vårt bolag.
Charles Westberg, vars verksamhetsställe ligger i Närpes, är skogsbruksingenjör till sin utbildning och har en avsevärt lång arbetserfarenhet av virkeshandel. Charles övergår till bolagets tjänst från sin uppgift som skogskundsansvarig vid UPM Skog. Charles betjänar i fortsättningen skogsägare i de norra delarna av vårt anskaffningsområde, dvs. i Närpes, Kristinestad, Bötom och Storå.

”Stärkandet av Luvian Sahas virkesanskaffning i Södra Österbotten samt på den svenskspråkiga kusten är en fin och efterlängtad nyhet för skogsägare. Med min tidigare långa karriär i en stor skogsbrukskoncern inleder jag nu med intresse och entusiasm mitt arbete som anställd i ett familjebolag. Luvian Saha kan nu inom mitt område tillhandahålla en god service inom virkesköp för skogsägare på båda inhemska språken”, säger Charles Westberg.


Juho Laurila övergår till bolagets tjänst från sin uppgift som skogsexpert vid MHY Lounametsä. Juho betjänar i fortsättningen skogsägare på den östra kanten av vårt anskaffningsområde dvs. i Sastamala (östra delen), Ikalis, Tavastkyro, Nokia och Vesilax. Juho är skogsbruksingenjör till sin utbildning.

”Det är fantastiskt att få arbeta med uppgifter inom virkesanskaffning vid ett bolag vars verksamhet jag känner till sedan tidigare från en virkesförsäljares perspektiv. I virkeshandel är det viktigt att vara öppen, tillförlitlig och att sköta ärenden på överenskommet sätt. Välgjorda virkesaffärer och nöjda kunder motiverar till en högklassig service”, säger Juho Laurila.

Bolaget är känt för sin hållbara verksamhet inom virkesanskaffning samt för sin enastående noggrannhet i kapningar av stämplingsposter. Vi har ett varaktigt intresse i synnerhet för stockdominerade slutavverkningsområden, som lämpar sig som råvara för våra högklassiga träprodukter som vi årligen levererar till 30 olika länder.
I frågor kring virkeshandel kan Charles kontaktas per telefon 020 779 1105 och per e-post charles.westberg@luviansaha.fi och Juho kan kontaktas per telefon 020 779 1103 och per e-post juho.laurila@luviansaha.fi