Haemme aktiiviseen joukkoomme hankintaesimiestä (tehtävä täytetty)

23.04.2021

Pitkäaikaisen hankintaesimiehemme eläköityessä, haemme joukkoomme

hankintaesimiestä

Hankintaesimies vastaa toimialueellaan yksityismetsien puun ostosta sekä korjuusta ja kaukokuljetuksesta. Odotamme, että sinulla on kokemusta ja näyttöjä pitkäjänteisestä teollisuuden puunhankinnasta, metsäalan koulutusta, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä itsenäiseen, oma-aloitteelliseen työskentelyyn. Odotamme sinun olevan osaava puukaupan ammattilainen sekä yhteistyökykyinen ja rehti tiimipelaaja. Tehtävässä raportoit yhtiömme metsäjohtajalle.

Hankinta-alueesi sijoittuu pääosin alueelle Huittinen – Punkalaidun – Loimaa sekä niiden lähialueille. Lopullinen hankinta-alue tarkentuu hakuprosessin aikana.

Tarjoamme mielenkiintoista ja monipuolista työtä puunhankinnan parissa, modernit työkalut, kehittämishaluisen työyhteisön sekä tehtävän vaativuutta vastaavan palkkauksen.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Juho Honkela, 020 779 1158.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähetettävän sähköpostitse 16.05.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi@luviansaha.fi

Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista ja vakavaraisimmista yksityisistä sahatavaran ja sahatavaran jatkojalosteiden tuottajista. Liikevaihtomme on noin 90 MEUR. Vuosittainen puun hankintamäärämme on noin 800 000 m3. Tuotannostamme 85 % menee vientiin 32 eri maahan, henkilöstömme määrä on 125 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsee Luvialla.